Werkplekonderzoek

Wil je graag advies over de werkplek van jouw medewerker? Vraag jij je af of zijn of haar werkplek wel geschikt is? Of wil je een beeld van wat de medewerker zelf kan doen om klachten te voorkomen of te verhelpen? Dan kunnen wij je helpen met een werkplekonderzoek.

Op basis van observatie en analyse geven wij je een helder beeld van de knelpunten èn de oplossingen die deze knelpunten kunnen verhelpen.

Wij bieden werkplekonderzoeken voor zowel beeldschermwerkplekken als voor werkplekken in de industrie en productie. Samen voorkomen en verminderen we verzuim!

Beeldschermwerkplek

Specifieke tekst beeldschermwerkplek.

Industrie/productie werkplek

Specifieke tekst over industrie/productie werkplek.

Altijd gegarandeerd

Wij staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo werken wij nu eenmaal graag.

Kwaliteit

Wij werken volgens de actuele arbo-richtlijnen van de betreffende branche. Wij hebben kennis van fysieke belasting en hulpmiddelen en maken gebruik van Motivational Interviewing en oplossingsgerichte gespreksvoering.

Vertrouwelijkheid

Alle persoonlijke informatie behandelen wij vertrouwelijk, in overeenstemming met de bepalingen in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Praktijk voor Ergotherapie & Arbeidsdiensten Lammers beschikt over een Privacyverklaring.

Anderen gingen je voor

We houden niet van pochen of pronken, maar het is altijd fijn om te weten dat je in goed gezelschap bent.