Mens en Arbeid

Het maakt niet uit of je werknemer bent of werkgever. Of dat je lichamelijke of mentale klachten krijgt dóór je werk of dat je door je chronische ziekte moeite hebt mèt je werk. We hebben een ding gemeen. We willen allemaal dat medewerkers zo goed mogelijk hun werk kunnen blijven doen.

Maar dit gaat zeker niet vanzelf. De Arbowet is er voor zowel werknemer als werkgever. Dat is mooi. De praktische uitvoering op de werkvloer is best lastig.

Wij als ergotherapeut en arboprofessional kunnen hierbij ondersteunen. Zowel de werkgever als de werknemer kunnen bij ons terecht.

Mens en Arbeid Weer aan het Werk - Praktijk voor Ergotherapie en Arbeidsdiensten Lammers

Weer aan het Werk

Wil je weer aan het werk maar weet je niet goed hoe je dit voor jezelf kunt aanpakken? Wij als ergotherapeuten helpen je om op een goede manier weer aan het werk te komen met een balans tussen werk en privé en een doordachte opbouw. Jij behoudt hierbij zelf de regie.

Mens en Arbeid re-integratie - Praktijk voor Ergotherapie en Arbeidsdiensten Lammers

Re-integratie

Je bent als werkgever wettelijk verantwoordelijk voor een goed plan van aanpak. Maar wat is nu een goede aanpak? Wij helpen jou als werkgever met een plan waar zowel jij als je werknemer achter staan. Want samen kom je verder.

Werkplekonderzoek beeldschermwerkplek - Praktijk voor Ergotherapie en Arbeidsdiensten Lammers

Werkplekonderzoek beeldschermwerkplek

Een praktisch onderzoek bij beeldschermwerk naar zowel de omgevingsfactoren als naar hoe de medewerker te werk gaat. Hierbij hechten wij waarde aan dat zowel jij als werkgever als de werknemers direct met het advies aan de slag kunnen.

Werkplekonderzoek in industrie en productie sector - Praktijk voor Ergotherapie en Arbeidsdiensten Lammers

Werkplekonderzoek industrie en productie

Een praktisch onderzoek bij de productie en industriewerkplek naar zowel de omgevingsfactoren als naar hoe de medewerker te werk gaat. Hierbij hechten wij waarde aan dat zowel jij als werkgever als de werknemers direct met het advies aan de slag kunnen.

Meer informatie of een afspraak

Wil je meer weten over re-integratie en de Weer aan het Werk methodiek, neem dan contact op met mij op. Mijn naam is Ellen Lammers. Naast ergotherapeut ben ik ook re-integratieprofessional en ASITT-therapeut. Je kan me bereiken op nummer 06-57557456 of per e-mail ellen@ergotherapielammers.nl. Je mag natuurlijk ook ons contactformulier gebruiken.

Ellen Lammers

Ellen Lammers

Praktijkhouder, ergotherapeut, re-integratieprofessional en ASITT-therapeut.