Energie en Balans

Wil je anders leren doen en anders leren denken? Focussen op dat wat belangrijk voor je is en een meer tevreden leven leiden? Wij helpen je de balans te vinden tussen wat je doet en wat je kunt.

Energie en balans - Praktijk voor Ergotherapie en Arbeidsdiensten Lammers

Energiemanagement

Heb je een chronische aandoening en ondervind je hinder van vermoeidheid? Ren je jezelf continue voorbij? Krijg inzicht en maak betere keuzes voor jezelf. De ergotherapeut kan je helpen met een praktische aanpak.

Energie en balans ergotherapie - Praktijk voor Ergotherapie en Arbeidsdiensten Lammers

Burn-out of Bore-out

Herkennen en herstellen van een burn-out of een bore-out? De ergotherapeut kan je helpen de juiste balans weer te vinden. Zodat goed voor jezelf zorgen even zwaar weegt als doen waar je gelukkig van wordt.

Hoe gaan we te werk

Wat wij doen is maatwerk. Wij werken tenslotte met mensen. En ieder mens is verschillend, reageert verschillend en heeft daardoor andere klachten en behoefte aan andere oplossingen. Wij begrijpen dat en hebben hier onze manier van werken op afgestemd.

De behandeling is elke keer op maat. Dus wat je wilt oefenen of waar je advies over wilt, kan heel verschillend zijn. Het zijn wel altijd activiteiten van alledag.

Er is meer specifieke informatie te vinden bij de verschillende diagnoses of belemmeringen. Wat wij als ergotherapeuten belangrijk vinden is dat jij centraal staat en wat jij in het dagelijks leven belangrijk vindt. Daar richten wij ons op.

Ellen Lammers

Ellen Lammers

Praktijkhouder, ergotherapeut, re-integratieprofessional en ASITT-therapeut.