Mobiliteit

Wanneer we ouder worden, wordt het bewegen lastiger. We zijn niet meer zo soepel als toen we jong waren en onze mobiliteit wordt minder. Toch blijft het voor onze gezondheid belangrijk dat we zo veel mogelijk in beweging blijven. Dat weten we allemaal.

Op het moment dat bewegen lastiger wordt, of dat bewegen onveilig gaat voelen, dan kunnen wij helpen. Met het vinden van de juiste hulpmiddelen en om te leren hoe deze hulpmiddelen het beste kunnen worden gebruikt.

En we geven niet alleen advies. We kunnen er ook voor zorgen dat u de hulpmiddelen eerst kunt uitproberen. Zo kunnen we zien wat goed bij u en uw mogelijkheden past.

We zijn goed op de hoogte of de benodigde hulpmiddelen door uw zorgverzekeraar of de gemeente worden vergoed. Ook helpen wij u om hiervoor een aanvraag in te dienen. Wij hebben een goede samenwerking en regelmatig overleg met de consulenten van de gemeente Bronckhorst.

Moet u zelf hulpmiddelen aanschaffen, dan kunnen we u adviseren. Heeft u niet genoeg geld om deze hulpmiddelen aan te schaffen, dan kunnen we hiervoor een fonds aanschrijven. We kunnen niet garanderen dat u alles vergoed krijgt, maar we doen wel onze uiterste best voor u.

Hoe gaan we te werk

Eerste contact

Hier komt tekst over het eerste contact met doorklik naar pagina Onze aanpak. Lees verder

Intakegesprek

Hier komt tekst over het intakegesprek met doorklik naar pagina Onze aanpak. Lees verder

Behandeling

Hier komt tekst over de behandeling met doorklik naar pagina Onze aanpak. Lees verder