Chronische ziekte

Wil je aan de slag om met je chronische vermoeidheid of chronische pijn een meer tevreden leven te leiden? Een manier vinden waarin de pijn of de vermoeidheid niet meer alles bepaald?

Wanneer de chronische pijn of vermoeidheid je dagelijks leven beheerst en je misschien in een neerwaartse spiraal bent terecht gekomen. Je merkt dat het lastig is om het zelf te begrijpen laat staan dat je omgeving het begrijpt.

Door de aanwezige pijn is het vaak lastig om dingen te doen die je zo leuk vond omdat je er gewoonweg geen energie voor hebt.
We hebben allemaal onze denkpatronen hoe we dingen uitvoeren of wat we van ons zelf verwachten. Dit kan soms in de weg staan om goed om te gaan met de chronische vermoeidheid of chronische pijn.
Door inzicht te krijgen in die denkpatronen en te onderzoeken het een andere manier zou kunnen zijn ga je verandering aanbrengen in je dagelijks leven.

Het kan helpen om dagelijkse activiteiten te oefenen op een meer ontspannen manier.
En ook gaat inzicht krijgen in uw dag en weekindeling en zelf leren hier meer balans in aan te brengen. Een balans in verschillende soorten activiteiten die energie kosten of juist iets opleveren.

Soms helpt het om gebruik te maken van de miniactiviteiten aanpak. De mini activiteiten zijn hele kleine activiteiten die geen energie kosten maar alleen wat opleveren.

Hoe gaan we te werk

Eerste contact

Hier komt tekst over het eerste contact met doorklik naar pagina Onze aanpak. Lees verder

Intakegesprek

Hier komt tekst over het intakegesprek met doorklik naar pagina Onze aanpak. Lees verder

Behandeling

Hier komt tekst over de behandeling met doorklik naar pagina Onze aanpak. Lees verder