afspraak maken
   
   
 
   
   
Verwijzing & Vergoeding

 

Verwijzing

U kunt bij de ergotherapeut terecht met een verwijzing van een arts. Dit kan uw huisarts zijn, maar ook een bedrijfsarts of een medisch specialist. Op basis van deze verwijzing kunt u altijd terecht bij de praktijk.

 

Uw huisarts kan de verwijsbrief aan u meegeven of via het beveiligde digitale systeem Zorgdomein naar de praktijk sturen.

 

Twijfelt u of ergotherapie iets voor u of uw naaste is? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

 

U kunt ook zonder verwijsbrief terecht bij praktijk voor Ergotherapie Lammers. (Directe Toegang Ergotherapie). Na aanmelding beoordeelt de ergotherapeut of uw hulpvraag bij de ergotherapie thuis hoort en direct gestart kan worden met de ergotherapiebehandeling.

 

zorgdomein

 

 

Vergoeding

Ergotherapie is opgenomen in de basisverzekering. Er wordt 10 uur op jaarbasis vergoed vanuit deze basisverzekering. Ergotherapie valt onder het wettelijk vastgestelde eigen risico. Een aantal aanvullende verzekeringen vergoedt meer uren ergotherapie. Dit kunt u zelf nagaan in uw polisvoorwaarden.

 

Er zijn ook aanvullende verzekeringen die - op de polis van de cliënt - extra uren vergoeden voor het ondersteunen van mantelzorgers.

 

Praktijk voor Ergotherapie Lammers heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract. Hebt u vragen hierover dan kunt u altijd contact hierover opnemen met de praktijk of uw zorgverzekeraar.

 

 

Voor werkgevers

Voor interventies op het gebied van Arbeid en gezondheid, in opdracht van de werkgevers, worden in overleg prijsafspraken gemaakt.


 
Contact
 

Ergotherapie Lammers

Tel. 06-57557456

 

info@ergotherapielammers.nl

 

 
 
   
 
CONTACT   DIRECT NAAR

Tel.:     06 - 5755 7456

E-mail: contact


Postadres:

Havikstraat 46

6971VZ Brummen

 

Homepagina

Zelfstandigheid (ouder)

Kwaliteit (chronisch)

Inzetbaarheid (arbeid)

twitter   facebook    

 

directe toegang ergotherapie   Kwaliteitsregister Paramedici

Ergotherapie Nederland

© Copyright 2013-2018, Ergotherapie & Arbeidsdiensten Lammers.  |  Privacy  |  Webdesign door MELEXON Technologies.